Over ons

Even voorstellen;

Mira Scheffer

Ik ben al meer dan 25 jaar actief in de turnsport als trainster van recreatie turners en turnsters en wedstrijd turners en turnsters. Ik heb twee kinderen die beide ook actief zijn in de turnsport op wedstrijdniveau. Ik hou ervan om mensen het plezier te laten ervaren in bewegen en vooral te zien dat kinderen zelfverzekerder worden door succeservaringen bij nieuw geleerde vaardigheden geeft mij heel veel voldoening. Het beste halen uit elk kind op zijn of haar eigen niveau in een veilige omgeving, dat is voor mij de uitdaging.

Pascal Kempers

Ik ben 6 jaar turn trainer op verschillende niveaus en disciplines, maar je kunt mij ook kennen als gymleraar op verschillende basisscholen in Huizen. Mijn doel is zoveel mogelijk bewegen en ieder op zijn eigen niveau. Herhaling zorgt dat je sneller dingen leert en ik probeer elke herhaling toch anders te laten ontdekken, met een spel, een andere hoogte, een andere ondergrond of toch net een andere oefening.
Zo hou je het bewegen laagdrempelig, maar ook voor iedereen uitdagend en het mooiste is dan om te zien dat ze elke keer toch weer een ander trucje leren.